Omelet met merg

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de avond van te voren het merg in dunne schijfjes en laat het een nacht in koud water wekenSchil de sjalot en hak ze fijn Was wat peterselie en hak ook deze fijn Doe de schijfjes merg in een pannetje met wat water en pocheer ze 3 minuten Sauteer de omeletten als in 'omelet' Strooi er de sjalot, peterselie en merg op en schuif ze in een oven van 220 graden Laat ze daar totdat ze beginnen te kleuren en serveer dan meteen

Omelet met merg is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept