Gepocheerde eieren Bellevue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de sla en droog ze Leg 6 mooie bladeren op een dienschaal Snij de schijven ham doormidden en leg op elk blaadje sla een stuk ham Bereid 6 eieren als in 'gepocheerde eieren' Laat ze afkoelen Leg op elk stuk ham een gepocheerd ei Maak van het laatste ei, wat mosterd, de olie en wat citroensap eenmayonaise Breng deze op smaak met peper en zout Was alle kruiden, droog ze en hak ze fijn Voeg ze dan bij de mayonaise Hak de hazelnoten grof en voeg ook deze bij de mayonaise, evenals een derde deel van de garnalen Geef deze saus over de gepocheerde eieren Zet daar de rest van de garnalen op en garneer de schaal nog met schijfjes citroen en tomaat Bewaar de schaal in de koelkast tot aan het servies

Gepocheerde eieren Bellevue is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine Noorse Zalm In Bellevue
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept