Omelet uit de moestuin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een pan met water aan de kook Doe er wat grof zout in Was alle bladgroenten zorgvuldig verschillende keren Doe de spinazie en de snijbiet in het water en laat 15 minuten zachtjes koken Giet ze dan af en pers er zoveel mogelijk het vocht uit Verhit 30 gram boter in een pan en voeg de spinazie, snijbiet en zuring toe Zet de deksel op de pan en laat het op zacht vuur stoven onder af en toe roeren Snij het witbrood in kleine blokjes Bak deze in 30 gram boter bruin Sauteer dan de omeletten als in 'omelet' Doe er de gestoofde groentes over en de stukjes gebakken brood en serveer meteen

Omelet uit de moestuin is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

'Groene visjes' uit de moestuin
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade uit de moestuin met kip en cashewnoten
30 min
Bekijk recept
Een Zoete Moestuin
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Courgette snack
30 min
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept