Omelet met tonijn

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de boter in stukjes en doe ze samen met de ansjovisjes in de mixer Maal het fijn Schil de uien en hak ze fijn Maak de tomaten concassée Verhit de olie ensauteerhierin de uien totdat ze kleur krijgen Voeg de tomaten toe, het uitgeperste teentje knoflook en het bouquet garni Laat het 15 minuten koken en passeer het door een zeef Houd de saus op klein vuur warm en voeg de kappertjes toe en de helft van de ansjovisboter Voeg er ook de tonijn bij Breng de saus op smaak met peper en zout Sauteer de omletten als in 'omelet' en leg er de rest van de ansjovisboter op Vouw ze dicht en omring ze met de saus Geef er wat gehakte peterselie over

Omelet met tonijn is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept