Koraalquiche

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los eerst de gist op in het water Voeg het zout pas toe als alle ingredienten tot een homogeen mengsel gekneed zijn Laat het deeg 10 minuten rusten Rol het dan uit op 3 mm dikte Strijk een taartvorm van 22 a 23 cm in met boter en bekleed met het deeg Prik in met een vork Bak de scampi's in boter kort op een hevig vuur Pel de scampi's en bak ze nog even met een beetje sambal en de look Leg het mengsel in de taartbodem Gebruik dezelfde pan waarin u de scampi's bakte en laat het witlof en de rode kool hierin zweten Doe er het halve klontje suiker bij Blus met 2 eetlepels wijnazijn Laat even uitdampen Verwarm de oven voor op 190 graden Schep de groenten bij de scampi's Klop de eieren los met de room Doe er een beetje zout bij en spatel er de zalmkuit en de bieslook onder Giet dit mengsel in de taart Bak de taart gedurende 30 minuten tot de vulling gestold is en een fraai kleurtje krijgt Schenk hierbij een glaasje manzanilla-sherry

Koraalquiche is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker