Maak het witlof schoon, spoel het, snijd de 8 puntjes af op ca 3 cm en bewaar ze rauw Spoel de maiskolfjes Breng 1.5 dl water met een el honing aan de kook, pocheer hierin de maiskolfjes ca 3 minuten en verfris ze daarna onder koud water Snipper het witlof in stukjes van 1 cm Smelt in een pan een nootje boter en roerbak de witlofstukjes glazig, kruid met foelie, peper en zout Warm 2 el veenbessenconfituur in het geledigde pannetje van de maisolie Snijd de maiskolfjes in schijfjes van
0.5 cm Warm de taartjes ongeveer 10 minuten in een oven van 150 graden Roer met een vork door de levercreme zodat deze smeerbaar wordt Verdeel het beetgaar gebakken witlof over de taartjes Dep het witlof een beetje droog met keukenpapier Smeer er de levercreme over en druk er vervolgens de maiskolfjes in Laat een kleine opening in het midden en lepel er een teelepeltje veenbessenconfituur in Steek er schuinweg een witlofpuntje tegen