Kipfilet met MonChousaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kipfilet halveren, bestrooien met peper en zout Gaarbakken in de boter MonChou, peperkorrels, citroensap en koffieroom mengen, 1/2 bakje tuinkers erboven vanbedje knippen Goed door elkaar mengen Kipfilet uit pan nemen en warm houden MonChou-mengsel aan bakvet toevoegen Al roerende in ca. 2 minuten door en door verwarmen Op smaak brengen met zout Kipfilet op borden doen, saus erover schenken Garneren met rest van tuinkers Lekker met gebakken krieltjes en worteltjes

Kipfilet met MonChousaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rose-monchousaus
10-20 min -
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept