Kipfilet met peultjes en perzik

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peultjes schoonmaken Perziken in dunne schijfjes snijden Gember klein snijden (of gebruik knoflookpers) Kipfilet in dunne plakjes snijden Bestrooien met gemberpoeder en zout In kopje basilicum, wijn, gembersiroop en currygewürzsaus door elkaar roeren Op hoog vuur wok goed heet laten worden Olie toevoegen en verhitten, kipplakjes in ca. 3 minuten roerbakken Met schuimspaan uit wok nemen In wok ui, peultjes en perzik in 2 minuten knappend gaar bakken Sausje, gember en kipplakjes erdoor scheppen Op hoog vuur al omscheppende nog 3 minuten bakken tot kip gaar is en vocht verdampt is Overdoen in schaal en serveren met rijst

Kipfilet met peultjes en perzik is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept