Gestoofde lamsschenkel

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees rondom bruin in de reuzel en doe er het zout, de peper, de geperste knoflook en de geplette gember bij Voeg er de soepgroenten, 1/2 liter bouillon en de sojasaus aan toe en laat met het deksel op de pan 1 uur zachtjes stoven Breng de rijst aan de kook samen met de kurkuma, wat zout en 1/2 liter bouillon Laat op een heel klein vuur 20 min. zwellen Stoof de gewassen linzen in een beetje reuzel en laat ze op een klein vuurtje gaar worden; doe er een beetje water bij Maak de uien schoon, snijd er één in schijven en laat de overige 5 min. meestoven met het vlees Haal het vlees en de uien uit de pan en houd ze warm Meng de groenten en het stoofvocht tot een saus Serveer het vlees met de rijst, de linzen, de uien en de saus en strooi er de fijngesneden ui overheen

Gestoofde lamsschenkel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje van lamsschenkel met basmatirijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel Met
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept