Lamsboutschijven met tomaat

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dompel de tomaat in kokend water en pel hem; verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes Vermeng de stukjes tomaat met de gemalen kaas, de tijm en het geperste knoflookteentje Bak het vlees aan beide kanten bruin in de hete olie en laat het nog 3 min. aan elke kant verder bakken op een matig vuur Neem het vlees uit de pan en kruid het met zout en peper Verdeel het tomaten-kaasmengsel over het vlees en zet het enkele minuten onder de hete grill Geef bij dit gerecht gekookte groene asperges, bestrooid met wat parmezaan en vlokjes boter

Lamsboutschijven met tomaat is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met honing en kruiden
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
LAMSBOUTSCHIJF MET APPEL
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde Lamsboutschijven
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met tijm en olijven
0 min
Bekijk recept