Lamskoteletten in vermouth-marinade

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de olijfolie, de vermouth, het zout, de peper, de tijm, de marjolein en de gehakte rozemarijn Bestrijk er het vlees mee en laat dit gedurende 1 nacht trekken in de koelkast Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 min. verder bakken Serveer het vlees met de limoenpartjes, pasta zoals spagetti of tagliatelli, kruidenboter en verse peultjes Versier de schotel met enkele blaadjes munt

Lamskoteletten in vermouth-marinade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept