Lamsribbetjes met geroosterde courgette en tomatensalie-

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui en laat hem uitzwieren in een nootje boter Was de tomaten, snijd ze in 4 en voeg ze bij de ui Pers er een knoflookteentje bij en laat een 15-tal minuten sudderen Was de courgettes en snijd ze in plakken van ongeveer 1 cm dikte Kruid de olie met peper en zout en knijp er het 2de knoflookteentje in Haal er de courgetteplakken door en rooster ze op een grillpan (ongeveer 2 minuten aan weerszijden) Bak ondertussen de lamsribbetjes ongeveer 15 minuten in een noot boter gaar Wrijf de tomatensaus door een fijne zeef en voeg er de sherry-azijn en de salie bij Laat nog enkele minuutjes sudderen Schik de gegrilde courgettes rondom op 4 borden en lepel de saus in het midden Schik telkens 3 ribbetjes op de saus Dien op met stokbrood of rijst en een rode Ventoux

Lamsribbetjes met geroosterde courgette en tomatensalie- is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Trio van bonen met bonenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken gemarineerde lamsribbetjes met auberginekaviaar
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribbetjes In Citroen Gemarineerd
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept