Gehaktpizza

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het gehakt met het ei, pesto, geperste knoflook, zout en peper Druk het gehaktmengsel uit op de bodem van de schaal en maak een opstaand randje van ca. 2 cm Roer de tomatenpuree los met de tomatensaus en strijk het uit over de gehaktbodem Snijd de champignons in dunne plakjes, en de paprika in kleine stukjes, en leg dit op het gehakt. Leg hier boven op de mozzarella in plakjes en bestrooi met de oregano Verwarm de schaal onafgedekt 12 minuten in de magnetron op 750-800 watt Giet het vet af en leg de ham en de plakjes kaas erop Verwarm nog ± 3 minuten. 2 minuten laten nagaren in de magnetron met het deksel er op

Gehaktpizza is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Weekend gehaktpizza met mais
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpizza Met Shii-take En Mozzarella Uit De Magnetron
20-30 min -
Bekijk recept
Turkse Gehaktpizza
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gehaktpizza Met Champignons En Mozzarella
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Weekend gehaktpizza met mais
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktpizza Met Shii-take En Mozzarella Uit De Magnetron
20-30 min -
Bekijk recept
Turkse Gehaktpizza
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gehaktpizza Met Champignons En Mozzarella
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept