Gebakken zalmmoten in mosterd-dragonsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de zalmmoten in een beetje olie. Als ze klaar zijn uit de pan halen en warm houden Bak de gesneden champignons en de garnalen in het bakvet van de vis. Doezout, cayennepeper en het mespuntje tijm bij de champignons Als de champignons gaar zijn de mosterd en de wijn erbij ,goed omroeren en dan nog een beetje room .Als de saus kookt direct van het vuur halen en dan pas de dragon er door roeren De saus over de warm gehouden zalm verdelen

Gebakken zalmmoten in mosterd-dragonsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept