De kippenbouten even afspoelen en goed afdrogen In een grote pan om en om aanbraden tot ze mooi bruin zien en ondertussen zout en cayennepeper, naar smaak, aan toevoegen Als de kip bruin wordt er een ruime kop water aan toevoegen en 1/4 liter room .De kip moet net onder staan, anders iets meer water bij doen Op een zacht vuur de kippenbouten laten gaar worden Ondertussen de champignons gaarbakken in een pan met ruim wat olie en bestrooien met zout en cayennepeper en ruim muskaatnoot Als de kip gaar is uit de saus halen en warm houden ( eventueel even in de magnetron voor het opdienen) de saus door een zeef gieten, champignons en bakvocht bij de saus voegen en weer aan de kook brengen Saus snel op hoog vuur ,indien nodig, al roerende laten inkoken, nog wat room aan toevoegen en weer net aan de kook brengen Als laatste dragon aan toevoegen, deze mag niet meer meekoken anders verliest dragon zijn smaak De warme kip op een schaal schikken, cresonne rond schikken en de saus in een afzonderlijke schaal opdienen Met dank aan Denise Dene