Kabeljauw met kruidenboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter los met het zout, de gehakte knoflook, de fijngemaakte peterselie en de fijngeknipte bieslook Roer er dan het citroensap van 1 citroen door, rol de boter in aluminiumfolie en laat het opstijven en verdeel hem in plakjes Leg op elk stuk vis een plakje kruidenboter, vouw de vis dubbel en steek hem vast met een houten prikker Verpak elk stuk in aluminiumfolie. Leg de pakjes in een voorverwarmde oven en laat ze gaar worden Serveer de pakjes gesloten en laat ieder het op zijn bord openen. Geef bij de vis een schijfje citroen en wat fijngeknipte peterselie

Kabeljauw met kruidenboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept