Kabeljauw met verse kruidensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en peper Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilets in ca. 5 minuten op matig hoog vuur bruin . Hak intussen de verse kruiden fijn. Bak de ui ca. 2 minuten met de kabeljauwfilets mee. Pers de knoflook erboven uit Leg de kabeljauwfilets op een bord en roer de room, de kaas en de dille door het bakvet Laat de kaas al roerende smelten tot een dunne gladde saus ontstaat Leg de kabeljauwfilets in de saus en laat ze in ca. 5 minuten gaar sudderen Roer op het laatste moment de verse kruiden door de saus

Kabeljauw met verse kruidensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept