Spinazie ontdooien en in een zeef of vergiet goed laten uitlekken Eventueel met een lepel goed uitdrukken De ui snipperen en bakken in de olijfolie tot hij glazig is Voeg de rundergehakt toe en bak deze goed los; Voeg hier zout, peper, cayennepeper en nootmuskaat naar smaak aan toe Pak een ovenschaal en vet deze licht in met olijf olie Verwarm de oven voor op 200 ° C De spinazie mengen met wat zout, peper, twee eetlepels kerrie, en de Boursin Klop de eieren goed los en roer de Magor en de creme fraiche er door Verwarm dit mengel op laag vuur al roerende, zodat er een sausje ontstaat De ovenschaal nu vullen met de helft van het ui-gehakt, vervolgens een laagje Magor saus, dan de spinazie, weer een laagje Magor saus en dan de rest van het gehakt Het laatste van de magor-saus er boven op, en bestrooi rijkelijk met de geraspte kaas Het geheel voor ± 45 minuten in de oven
Spinazie taart - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)