Foe yong hai - Vet maaltijd fase 1

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de diepgevroren krab ontdooien, of laat het blikje uitlekken. Verwijder de kraakbeenachtige delen en eventueel ook andere ongerechtigheden. Verdeel de krab in kleine stukjes. Maak de prei schoon en snijd deze in smalle ringetjes. Snijd de champignons in kleine stukjes. Verhit 1 eetlepel olie en fruit de preiringen er 2 minuten in. Voeg de champignons toe en fruit alles, onder voortdurend roeren en omscheppen nogmaals 2 minuten. Schep de krab en de bladselderij erdoor. Houd alles daarna warm. Klop de eieren in een kom los. Voeg wat zout en peper toe. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Schenk het eiermengsel in de pan. Temper de warmtebron en laat de omelet dan bakken tot het oppervlak begint te stollen. Verdeel de vulling over de helft van de vulling heen. Laat de omelet daarna op een voorverwarmde schaal glijden. Breng de bouillon aan de kook. Voeg tomatenketchup, natrena, sojasaus en djahe toe. Laat de saus op matig vuur inkoken totdat hij gebonden is. Schenk een deel van de saus over de omelet en dien de rest ervan op in een sauskom.

Foe yong hai - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Foe yong hai anders
30 min-
Bekijk recept
Tsjoe Hwa Jiong Moen Doe Foe
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Foe Yong Hay
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henrike's Foe Yong Hai
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept