Varkenshaas met gember - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met zout en peper. Wikkel het vlees in bananeblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven een mengsel van bouillon, sojasaus en azijn. Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in. Voeg hieraan de gember toe. Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook.

Varkenshaas met gember - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept