De methode montignac in het kort

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de witlof in stukjes en kook deze beetgaar Snij de ui in ringen en fruit deze in een beetje olijfolie Doe als de uien glazig zijn de tomatenblokjes er bij en laat dit op een laag vuur smelten Doe de kruiden erbij en laat dit nog even verder smoren totdat het een mooie saus is Breng het gerecht op smaak met peper en zout Giet de witlof goed af en doe deze in een ovenschaal en bedek de witlof met de tomatensaus Strooi nu de kaas erover en plaats het een minuut of 10 in een voorverwarmde oven op 200 graden totdat de kaas is gesmolten en het een knapperig korstje heeft

De methode montignac in het kort is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept