Yoghurt toetje

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

0,5 liter yoghurt in een schaal doen Voeg de 5 el. melkpoeder er aan toe en roer dit geheel met de mixer tot een luchtige massa Maak 100 gr. vruchten zeer fijn en klop dit door de yoghurt Klop 2 eiwitten tot een schuimige massa en roer dit voorzichtig door de yoghurt Week 5 blaadjes gelatine in water. Haal de blaadjes eruit als ze slap worden en knijp ze goed uit Verwarm het kopje sap en los hier de gelatine in op. Roer het sap en de gelatine door de yoghurt Ongeveer 4 uur op laten stijven. Versieren met de overige vruchten

Yoghurt toetje is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept