Gevulde Champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hou 4 grote champignons apart, zonder steeltje De overige champignons in kleine stukjes snijden Bak ze op redelijk hoog vuur tot al het vocht verdampt is en ze bruin worden Zout, cayennepeper, muskaatnoot en een beetje tijm toevoegen De in fijne reepjes gesneden ham nog even meekleuren en de witte wijn en de room bijvoegen Al roerende laten indikken op hoog vuur De 4 champignonhoeden in de ovenschaal schikken en met het mengsel vullen Gemalen kaas erover strooien en 20 minuten in de oven Met dank aan Roswitha van Heugten

Gevulde Champignons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept