Terrine van gerookte zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed 6 ronde vormpjes met plastic folie en leg daarin de plak gerookte zalm en laat iets over de rand hangen Pureer de zalmsnippers samen met de creme fraiche en breng de mousse op smaak met peper, zout, bieslook, dragon, citroensap. Verdeel de mousse over de vormpjes Vouw de plak zalm over de vulling en laat minimaal 4 uur opstijven Serveer met lange sprieten bieslook Met dank aan Roswitha van Heugten

Terrine van gerookte zalm is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept