Vietnamese rundvleessoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook met alle kruiden erin en laat 15 minuten zachtjes koken Zeef de bouillon Breng opnieuw aan de kook en voeg de taugé toe. Laat het 1 minuut koken Voeg de biefstuk en sjalot toe en serveer direct. Geef de garnering er apart bij Met dank aan Roswitha van Heugten

Vietnamese rundvleessoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentesoep met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaanse Rundvleessoep (Goki Kuk)
30-60 min -
Bekijk recept
Koreaanse Rundvleessoep (Goki Kuk)
30-60 min -
Bekijk recept
Rundvleessoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept