Bekleed twee kleine (koffie)kopjes aan de binnenkant met de gerookte zalm. Laat de plakjes aubergine ca 20 minuten weken in een lauwe zoutoplossing en snijd de aubergine daarna in kleine stukjes. Pel de gamba's en snijd deze in heel kleine stukjes, doe hetzelfde met de knoflook. Bak de ui, knoflook en gamba's samen met wat paprikapoeder, dille en rozemarijn totdat de ui en knoflook glazig worden. Voeg hierna de aubergine toe. Roerbak dit een paar minuten en voeg de 2 eieren samen met flink wat peper toe. Roerbak alles tot het ei gestold is en voeg als laatste de peterselie toe. Hierna even het mengsel proeven, en er eventueel nog wat zout aan toevoegen. Vul dan de kopjes met het roerbak-mengsel en zet ze ongeveer een uur in de koelkast om op te stijven. Daarna keer je de kopjes om op een schoteltje, als alles niet loskomt de kopjes eerst even verwarmen in je handen voor het omkeren.