Advocaatmousse

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gelatine weken, uitknijpen en in 2 el. heet water oplossen Dit laat je in een dun straaltje bij de advocaat (op kamertemperatuur) lopen en roeren Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en roer door de advocaat Afdekken en in koelkast laten opstijven.

Advocaatmousse is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatmousse
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Advocaatmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatmousse
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept