Fantasie dessert van mango en frambozen

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de melk en los hierin de gelatine op Voeg dit bij de frambozenpuree en zet het koel Klop de slagroom met 25 gram suiker en zet deze ook koel Als de frambozencompositie begint te geleren, de geslagen slagroom erdoor spatelen Voeg tenslotte de likeur toe De bavarois verdelen over 4 met koud water omgespoelde puddingvormpjes Plaats ze in de koelkast tot ze geserveerd worden Schil de goed rijpe mango's en snijd het vruchtvlees van de pit Pureer dit en meng wat sinaasappelsap toe tot

0.5 liter vruchtenpuree Kook

0.25 liter water met 185 gram suiker tot siroop en laat dit afkoelen Meng de koude suikersiroop met de vruchtenpuree en draai het geheel in de ijsmachine tot een smeuige mangosorbet Stort de bavarois op koude borden Garneer met wat verse frambozen en kleine balletjes mango Schep de mangosorbet met behulp van een ijslepel midden op de bavarois Tenslotte decoreren met bijvoorbeeld een takje mint of wat citroenmelisse

Fantasie dessert van mango en frambozen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Nasi fantasie van Ron en Thea
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok rolls met groentemix en komijnyoghurt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfiguurtjes met wortelballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasie van Fondant de Brebis
10 min Voorgerecht
Bekijk recept