Verse vijgen met Amarettoroom

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom half stijf Klop de Amaretto en poedersuiker erdoor, de suiker moet wel lobbig blijven Was de vijgen en dep ze droog met keukenpapier Snijd de vijgen elk in 6 partjes en rangschik deze op 2 bordjes Schep de room in het midden Garneer met de koekjes

Verse vijgen met Amarettoroom is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien met amarettoroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandeldrink met amarettoroom
15 min-
Bekijk recept
Verse Vijgen Met Amarettoroom
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnotenparfait
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept