Kokosrotsjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de eidooiers met 100 gram suiker en een paar druppels water stevig door elkaar Sla het eiwit met de rest van de suiker luchtig en werk het tegelijkertijd met de kokos luchtig door de eierdooiermassa Doe met een lepel op een ingevette en met bloem bestoven bakplaat Bestrooi ze met poedersuiker en bak af bij een temperatuur van 180 graden Serveer de rotsjes warm met bijv een bramencoulis

Kokosrotsjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kokosrotsjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosrotsjes
25 min
Bekijk recept
Kokosrotsjes
30 min
Bekijk recept
Kokosrotsjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kokosrotsjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosrotsjes
25 min
Bekijk recept
Kokosrotsjes
30 min
Bekijk recept
Kokosrotsjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept