Kaas-Ei Salade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de macaroni met zout volgens de algemene bereidingswijze op het pak Spoel de pasta met koud water af en laat deze verder afkoelen Kook de champignons 3 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen Snijd de bleekselderij in dunne plakjes Snijd de tomaten in stukjes, snipper de ui, hak de eieren in grove stukjes Snijd de uitgelekte perziken in stukjes en de Leidse kaas in blokjes Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng deze met macaroni, groenten, kaas, ei en perziken Breng de salade eventueel op smaak met zout en peper Bedek een schaal met sla, schep de kaas-eisalade erop en garneer met perzikschijfjes U kunt ook een blauwschimmelkaas (bijvoorbeeld gorgonzola, danablue) in plaats van Leidse kaas gebruiken

Kaas-Ei Salade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept