Perensalade

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, snijd ze overlangs in parten en verwijder het steeltje en het klokhuis Snijd de parten in niet te dunne plakken en besprenkel deze met de helft van het citroensap en 40 gr suiker Klop de mayonaise op met de rest van het citroensap en schep hier voorzichtig de peren, driekwart van de amandelen en het kruidnagelpoeder door Proef de salade en voeg desgewenst de rest van de suiker toe Leg de blaadjes sla in vier coupes of schaaltjes en serveer de salade op de sla Garneer de salade met de rest van de gehakte amandelen en dien deze direct op In deze salade kunt u de gehakte amandelen desgewenst vervangen door geroosterde geschaafde amandelen die kant en klaar verkrijgbaar zijn

Perensalade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ham-perensalade met mosterddressing
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Perensalade Met Uitgebakken Spek.
0-10 min -
Bekijk recept
Oosterse perensalade met Quorn en pistachenootjes
Bekijk recept
Jeroen Meus - Fruitsalade van peer met sabayon
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Ham-perensalade met mosterddressing
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Perensalade Met Uitgebakken Spek.
0-10 min -
Bekijk recept
Oosterse perensalade met Quorn en pistachenootjes
Bekijk recept
Jeroen Meus - Fruitsalade van peer met sabayon
45 min Nagerecht
Bekijk recept