Zoek
Sambal bawang II
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 rode uien 2 teentjes knoflook 10 gekookte, gehalveerde Spaanse pepers 1 el goela djawa 2 el asemwater (klapper)olie
Bereiding
Stamp de pepers met de goela djawa fijn Bak de gehakte uien en de knoflook en voeg de pepers en het asemwater hieraan toe Laat dit koken tot de uien gaar zijn en de olie bovendrijft
Sambal bawang II is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Paaskoekjes
1 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min
Snack
Bekijk recept
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept