Sambal katjang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie op een middelhoog vuur en fruit de fijngewreven ingredi‰nten tot de olie uitvloeit Temper het vuur en voeg al roerend de santen toe tot deze geheel is opgenomen Voeg pinda's en zout naar smaak toe Bak de massa nogmaals tot de olie uitvloeit Haal de pan van het vuur Meng het tamarindesap door de sambal en proef hem af Serveer de sambal met gekookte witte rijst of sat‚ ajam, petjel of gado-gado

Sambal katjang is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinesekoolrolletjes met gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté met sambalboontjes en katjang pedis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte hoisinvarkenshaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept