Sambal taotjo

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de gedroogde garnalen (oedang kering) goed, dep ze droog met keukenpapier en kneus ze fijn Pel de sjalotten en de knoflook, ontpit de lomboks en snijd ze fijn en fruit ze samen met de trassie, asem, salamblaadjes en laos in de boter lichtbruin Voeg de garnalen erbij en meng alles goed dooreen Voeg enkele epels heet water toe en vervolgens de taotjo met de suiker Laat alles op een lage warmtebron nog 3-4 minuten sudderen onder geregeld roeren Schenk er, als het gaat aankoeken, een scheutje heet water bij

Sambal taotjo is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Sambal babi taotjo
0 min
Bekijk recept
Babi Taotjo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam Taotjo
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept