Sambal van rode en groene lombok

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de lomboks met het zout fijn Fruit ze in olie Maak trassiewater door trassie fijn te wrijven in 4 eetlepels warm water Voeg dit aan de massa toe, laat de sambal stoven tot de brij voldoende ingedikt is

Sambal van rode en groene lombok is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel paprikasoep
Bekijk recept
Loempia's
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Sapi Lombok
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal lombok
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept