Sate babi II

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de knoflook of wrijf deze fijn Snijd de varkenshaas in niet te kleine dobbelstenen Maak de marinade door de ketjap manis, ketjap benteng, gemberpoeder, djinten en knoflook goed door elkaar te mengen Voeg de djeroek poeroet blaadjes toe Laat het vlees hierin minstens 2 uur marineren schep het van tijd tot tijd om Laat na het marineren het vlees uitlekken, maar vang de marinade op Dep het vlees goed droog en rijg het aan sat‚pennen of -stokjes Rooster de saté's gaar op de grill of barbecue Keer ze regelmatig om en bestrijk ze tijdens het roosteren met de marinade Serveer bij deze saté een ketjapsaus, maar een pindasaus kan ook

Sate babi II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept