Sate babi Madura

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon en snipper ze fijn Maak een marinade van de uien, knoflook, ketjap, kemiries, laos, koenjit, gember, ketoembar, djinten, tamerinde en suiker Voeg de sereh en de djeroek peroet toe Snijd de varkenshaas in dobbelstenen Voeg deze aan de saus toe, schep het vlees goed om, zodat de saus is opgenomen en laat het vlees een uurtje marineren Dep het dan droog, rijg het aan pennen of satéstokjes en rooster of grilleer het vlees gaar

Sate babi Madura is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sat&eacute kambing Madura 2
0 min
Bekijk recept
Sat&eacute kambing Madura 1
0 min
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept