Sate boemboe

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ketoembar, djinten, peper en koenjit in olie in een wadjan Vermeng dit met de sereh, laos, rode peper, zout, santen, asam djawa en ketjap en mix dit in een blender of met de mixer Marineer het vlees vervolgens gedurende 2 a 3 uur in het kruidenmengsel, steek het aan saté-stokjes en rooster de stokjes

Sate boemboe is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept