Sate makasar

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het vlees en snijd het in kleine blokjes Pel de uien en knoflook en wrijf ze fijn Was de serehstengels, snijd ze in kleine stukjes en wrijf ze bij de uien fijn Meng de droge kruiden erin Fruit het kruidenmengsel in de olie geurig Marineer de stukjes vlees hiermee tenminste 1 uur Rijg ze aan de stokjes en rooster ze op houtskoolvuur of op de grill Serveer de saté met zure pindasaus

Sate makasar is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept