Sate oedang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stamp de ui en het fijngesneden citroengras fijn en meng dit met de overige ingredi‰nten, behalve de garnalen en de koriander Marineer de garnalen In dit mengsel ca 6 uur Maak een mengsel van 1/2 dl zoete ketjap, 1 eetlepel olie en een scheut citroensap Rijg de garnalen op de saté-stokjes, haal ze door het ketjapmengsel en rooster de saté's Besprenkel de garnalen meermaals met het ketjapmengsel Serveer bij dit gerecht toemissaus en bestrooi de saté voor het opdienen met gehakte verse koriander

Sate oedang is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamssaté met chilipindasaus uit Maleisië
10 min, voorbereiden 20 min, wachten 60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte pindasaus
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept Indonesische boemboe (kruidenpasta)
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam gomeh
15 min, voorbereiden 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept