Sate oedang besar

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de garnalen voorzichtig, snijd de rug open (niet te diep) en was ze Pel de knoflookteentjes en snijd ze fijn Kneus ze met het zout en de ve-tsin Meng ze door elkaar met wat water en marineer de garnalen hierin gedurende ca 20 minuten Rijg elke garnaal aan een houten satéstokje en rooster ze op open (houtskool)vuur Maak een sausje van de ketjap en het citroensap en schenk dit over de stokjes

Sate oedang besar is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept