Sate pentol II

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de knoflook en fruit dat met de kruiden in de olie; laat het daarna goed uitlekken in een zeef Stamp het mengsel fijn en meng het met 3/4 deel van de geklopte eidooiers en het asemwater door het vlees Voeg ook de kokos toe Draai balletjes van het vleesmengsel en rooster die aan de stokjes; besprenkel ze met een saus van santen en de rest van het kruidenmengsel

Sate pentol II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept