Sate tjampoer tani

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook wat water en laat de sausijsjes een paar minuten meekoken Laat ze daarna uitlekken Als u grote sausijsjes heeft, snijd ze dan in 2 of 3 stukken nadat ze zijn gekookt Maak een marinade van 1 kopje ketjap manis, de ui, knoflook, zout, peper en laospoeder Vermeng het vlees en de champignons goed met de marinadede en laat het minstens 1 uur intrekken Rijg het vlees, de champignons en de sausijsjes om en om aan een pin en rooster of grill ze

Sate tjampoer tani is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept