Sate tusuk babi of sapi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in grote dobbelstenen en vermeng die met djinten, zout, peper, suiker en ketoembar Fruit in wat boter de trassie, ui en knoflook Bak het vlees hierin bruin, nadat de uien bruin gekleurd zijn Voeg dan de melk en het water toe en laat het geheel op een klein vuur sudderen tot het vocht is verdampt Prik het vlees op houten of ijzeren pinnen en rooster ze in de grill of op houtskoolvuur Eet de saté warm met satésaus Op houtskoolvuur uiteraard geen houten pinnen gebruiken

Sate tusuk babi of sapi is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ossenstaartsoep (Sup Ekor Sapi)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Daging Sapi Lombok
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indisch Broodje Pindakaas
0-10 min -
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept