Caraibische chutney

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de rozijnen, de dadels en de gesneden pepers in een schaal, giet er de azijn over en laat dit tot de volgende dag staan Doe het dan in een pan en voeg alle andere ingrediënten toe Breng het mengsel aan de kook en laat het zachtjes koken tot de massa dik en bruin is Laat de chutney afkoelen en bewaar hem in potten in de koelkast

Caraibische chutney is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Eendenborstfilet met Caraïbische smaken, salsa van watermeloen en kiwi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met kip op Caraïbische wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caraïbische tonijnbroodjes
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Caraibische Rijstschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept