Basissaus II

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter, voeg de bloem toe en warm dit goed door Giet er in gedeelten onder goed roeren de melk en het groentenkookvocht bij tot een gladde saus is ontstaan Maak de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat en evt. wat ketjap of tamari

Basissaus II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Basissaus voor vis
1u5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen in pikante chocoladesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizzatoast
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaten basissaus
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept