Zoek
Mosterdsaus
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels donkere mosterd 1/2 theelepel mosterdpoeder (Colmans) 1 eetlepel witte (wijn)azijn 10 gr suiker 2 eetlepels verse gehakte dille
Bereiding
Breng de olie op kamertemperatuur Pureer alle ingrediënten, behalve de olie en de dille in een mengbeker Voeg de olie eerst zeer langzaam toe en bij het dik worden van de saus allengs sneller Doe de dille er op het laatst er bij
Mosterdsaus is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept