Mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de olie op kamertemperatuur Pureer alle ingrediënten, behalve de olie en de dille in een mengbeker Voeg de olie eerst zeer langzaam toe en bij het dik worden van de saus allengs sneller Doe de dille er op het laatst er bij

Mosterdsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept