Dragonsaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt in een pan de boter, voeg de bloem toe en giet al roerend de bouillon erbij tot een gladde saus is ontstaan Voeg daarna de slagroom toe en laat de saus even doorkoken Breng de saus op smaak met zout, peper, citroensap en mosterd Voeg vlak voor het serveren de gehakte dragon aan de saus toe Lekker over varkensvlees

Dragonsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept