Kervelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui Verwarm de boter en voeg de ui, laurier, tijm en basilicum toe Roer het meel met het water tot een glad papje en giet dit bij de ui Laat het al roerend aan de kook komen en laat even doorkoken tot de saus is gebonden Breng de saus verder op smaak met zout en wat room of melk Was en hak de kervel en roer die op het laatste moment door de saus

Kervelsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept